بصورت 24 ساعته در تماس و واتساپ پاسخگوی شما هستیم.

روش اصلی یاداشت برداری از نظر رتبه برتری ها چگونه است؟

یکی از مهم ترین و با ارزش ترین اصول یادگیری در زمان مطالعه، خلاصه نویسی و نکته برداری می باشد. برای هرچه بهتر یادگرفتن دروس و مفید بودن مطالعه نیاز به مرور و تمرین زیاد دارید‌. که برای مرور کردن دروس در ماه های آخر و نزدیک به کنکور یکی از مهم ترین روش ها استفاده از خلاصه نویسی خود می باشد. ارزش و اهمیت نکته برداری و خلاصه برداری را هنگامی متوجه می شوید که در بازه زمانی بسیار کوتاه همان چند ماه آخر برای مطالعه با حجم انبوهی از مطالب روبرو می شوید.

در اوایل سال تحصیلی یا اوایل پشت کنکوری بودن ممکن است این اهمیت را به خوبی درک نکنید و آن را به صورت کامل جدی نگیرید و یا به طور ناقص انجام دهید اما هرچه به پایان سال و کم شدن زمان در دسترس و دوران جمع بندی نزدیک می شوید به نقش مهم نکته برداری و خلاصه نویسی پی می برید اما خبر خوش موسسه حرف آخر برای تمامی دانش آموزان کتاب کار بوده که همراه با هر پکیج به صورت رایگان ارسال می شود و تمامی آنچه که برای خلاصه نویسی لازم باشد را در اختیار دانش آموزان و داوطلبان قرار می دهد تا زمان در اختیار خود را به نحو احسنت صرفه جوی و اداره کند.

 و این را نیز باید گفت که تمامی مطالب الزاما نیاز به خلاصه نویسی و نکته برداری ندارند. شاید نکته برداری و خلاصه نویسی برای خیلی از دانش آموزان و داوطلبان سخت و نیز تا حدودی وقت گیر باشد؛ اما اگر فقط یکبار وقت مناسب را برای آن گذاشته و مبحثی را پس از مطالعه دقیق خلاصه نویسی بکنید، برای خواندن مجدد آن مطلب نیاز به وقت زیادی ندارید. (صرفه جویی در زمان وظیفه هر دانش آموز و داوطلب کنکوری می باشد که موسسه حرف آخر این کمک را به شما می کند تا به خوبی بتوانید از عهده ای وظیفه بر بیاید)

نحوه یاداشت برداری از نگاه رتبه برتری های حرف آخر

برای نکته برداری و خلاصه نویسی، دانش آموزان و داوطلبان می توانند نکات کلیدی را با رنگ های مختلف  بنویسید. عقاید و نکات مورد نظر خود را بنویسید و آن ها را از سخنان اساتید و مدرسان جدا کنید. به صورت دوره ای و منظم یادداشت های خود را مرور کنید. به کلیدهای یادآوری خود توجه بکنید و نگاه کنید که قبل از خواندن مجدد یادداشت ها و نکات چقدر از آن ها را می توانید به صورت کامل یادآوری کنید . برای خود سؤال های تستی طرح کرده و به آن ها پاسخ دهید. داوطلب باید در نکته برداری بسیار قوی باشد و دانش آموزی موفق می باشد که بتواند به صورت حرفه ای ظریف بین نکته برداری کند و بعد از آن از نکته برداری ها برای مرور استفاده کند.

دانش آموزان و داوطلبان می توانند یادداشت های کلاس را در قسمت جداگانه ای بنویسند و یادداشت های خود را در این قسمت به صورت ویرایش شده و خلاصه وار جمع بندی کنند. افکار،افق دید، عقاید و سؤالات متنوع ذهن خود را متناسب با درس در این قسمت بنویسند. خلاصه یادداشت های خود را ویرایش و در این قسمت خلاصه کنید. و برای هر درس یک دفتر جداگانه و مشخص را داشته باشید که موسسه حرف آخر در این زمینه به زیبا ترین حالت ممکن نقش خود ررا ایفا کرده است، تا نکته برداری هر درس از همدیگر متمایز بشود. پس بعد از هر مطالعه ای شما بلافاصله مرور خواهید داشت و این مرور همان نکات بدست آماده در دفتر خود می باشد و برای مرور کلی هفته یک بار یا یک ماه یک بار همان مطلب را به صورت روزنامه وار و کامل مرور می کنید.

در حین خلاصه نویسی به سبک حرف آخر باید به چه نکاتی توجه داشت؟

1) خلاصه‌ هایتان نباید آن‌قدر زیاد و سرسام آور باشد که تفاوت چندانی با کتاب و جزوه های در دسترس خود نداشته باشد که حرف آخر در عالی ترین حالت در کتاب های کار خود این نکته ررا رعاییت کررده است. زیاده‌روی نکردن و کوتاه و مختصر نوشتن خلاصه ها را مد نظرداشته باشید. کلمه‌هایی را بنویسید که به صورت جامع باشد به صورتی که با خواندن آن‌ها بتوانید یک خط یا حتی یک پاراگراف را مرور و یادآوری کنید.

2) خلاصه ها و نکات را از زبان خودتان بنویسید به‌ گونه ای که هر بار آن را می بینید تقریبا تمام مطالب در ذهنتان مرور شود؛ و این را مد نظر داشته باشید که به این دلیل گفتم که بعد از مرتبه‌ی دوم (یا سوم) مطالعه شروع به خلاصه‌ و نت برداری کنید چون عملا با این کار باعث می شود راحت‌تر نکته‌های کلیدی و مهم را تشخیص داده و در خلاصه‌ های خود بیاورید.توجه داشته باشید که خلاصه لازم نیست کاملِ کامل باشد؛‌ اما باید به‌گونه‌ای باشد که خود دانش آموز و داوطلب با دیدن آن بتوانید اکثر مطالب را در ذهن خود در سریع ترین حالت ممکن یادآوری کند مثلاً با دیدن نکات خود بتواند برخی مطالب مربوط به دوره‌ی تناوب و طول‌موج و فاز موج را به صورت سریع و ملکه ای ذهن شدن یادآوری کند.

3) مطالبی و مباحثی را باید یادداشت کنید که مهم و کلیدی بوده و امکان فراموشی آن‌ها زیاد باشد آن هم به دلییل پیچیده بودن آن، هم‌چنین در نوشتن خلاصه و نت برداری، آن‌چه را که از خواندن مطلب می فهمید بیاورید نه عیناً عبارت کتاب را بنویسید.

4) مهم‌ترین نکته اینکه اگر خلاصه هایتان را با شرایطی که در بالا توضیح دادم بنویسید، کاملاً به آن اعتماد داشته باشید و وسواس زیادی به کار نبرید.

آیا نکته برداری به سبک حرف آخر مورد تایید اساتید می باشد؟

رتبه برتری های سال های قبل نیز به روش حرف آخر نت برداری کرده و از کتاب های کار حرف آخر که به صورت رایگان همراه با پکیج ها ارسال می شود استفاده کرده اند.

آیا نکته برداری در مدت زمان در اختیار دانش آموز نیاز است؟

برای مرور سریع و دسترسی به نکات در کمترین زمان ممکن در روز های پایانی به نکته برداری نیاز است.

آیا رتبه برتری ها نت برداری با روش موسسه حرف آخر را پیشنهاد می کنند؟

در پاسخ باید مشخص کرد رتبه برتری ها از کتاب های نت برداری موسسه حرف آخر که به صورت رایگان همراه با پکیج ها فرستاده می شوند برای رسیدن به موفقیت از آن استفاده کرده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.