بصورت 24 ساعته در تماس و واتساپ پاسخگوی شما هستیم.

چند ساعت مطالعه در روز نیاز است؟

یکی از مهم ترین و کلیدی ترین سوالات و نگرانی های دانش آموزان و داوطلبان اینه که روزی چند ساعت مطالعه داشته باشم تا به هدفم برسم و یا زمانی که میخوان از رتبه برتری ها سوال بپرسن اولین سوالی که به ذهنشون میرسه اینکه میزان ساعت مطالعشون در روز چقدر بوده و پیش خودشون میگن حتما الان یه ساعتی میگه که برگای همه کنکوری ها میریزه🍃🍂 !!

اما وقتی جواب سوالشونو میگیرن متوجه میشن که رتبه برتری ها هم همون ساعت مطالعه مشابه خود را دارند و تقریبا منطقی و مشابه است و اما این سوال براشون پیش میاد پس چرا من با همین تعداد ساعت مطالعه در روز نتونستم به نتیجه مشابه رتبه برتری ها برسم ؟!

خبر خوب برای تمامی دانش آموزان و داوطلبان برنامه ریزی توسط رتبه برتری ها در موسسه حرف آخر برای بهینه زمان در اختیار و تجسم کردن رتبه هابی تک رقمی و دو رقمی در پیش روی خود است.

نکات طلای از نگاه رتبه برتری های حرف آخر

*****برای موفقیت در کنکور دو فاکتور کلیدی و مهم به اسم کمیت و کیفیت مطالعه وجود دارد که با ایجاد تعادل به راحتی می توان به هر کدام به نحو احسنت دست پیبدا کرد.

*****کیفیت مطالعه به دقت و هوش و حواس و تمرکز داوطلب در بازه زمانی مشخص بستگی دارد.

*****نکته قابل توجه یک شبانه روز برای همه ی ما ها 24 ساعته پس چه چیزی داره بین رتبه برتری ها و ماها تفاوت ایجاد میکنه؟ جواب این سوال را موسسه حرف آخر در قالب 6 گام طلای و کلیدی به شما توضیح می دهد.

6 گام مهم و کلیدی از نگاه موسسه حرف آخر برای افزایش ساعت مطالعه

1- داشتن برنامه ریزی منظم و دقیق:

داشتن یک برنامه منظم و دقیق باعث خواهد شد که دانش آموز از توانایی و زمان خود استفاده کافی را برده و بتوانید ساعت مطالعه خود را در روز به صورت تدریجی افزایش دهد.

2-ثبت ساعات و زمان مطالعه:

ساعات خوابیدن و بیدار شدن ، درس خواندن و استراحت های کوچک و چرت زدن خود را روی کاغذ یادداشت کنید. ثبت این ساعات باعث خواهد شد که دانش آموز هر روز خود را با روز قبل و قبلی ترش مقایسه کند و بتواند نسبت به روز قبل از لحاظ کیفیت و زمان در اختیار پیشرفت داشته باشد.تلاش کنید ساعت مطالعه هر درس را به صورت جداگانه از سایر درس های دیگر یادداشت کنید و به صورت کلی تمامی درس ها را باهم یادداشت نکنید. و در پایان هر هفته مجموع ساعت مطالعه صرف شده برای هر درس را بنویسید و سعی کنید در هفته بعد خوبتر و با کیفیت تر باشید. سعی کنید که تعادل را در درس خواندن خود، رعایت کنید و مطالع شما به گونه ای نباشد که زمان مطالعه یکی از دروس خیلی بیشتر از بقیه دروس نباشد و نیز یکی بسیار کم باشد.

**البته توجه داشته باشید که منظور از تعادل این نیست که یک درس عمومی دو واحدی مثل دینی با یک درس اختصاصی سه واحدی مثل شیمی به یک اندازه زمان برایش در نظر گرفته شده باشد و خوانده شود بلکه منظور این است که با توجه به ضرایب و اهمیت هر کدام از دروس خوانده شوند.

3-جلوگیری از هدر رفتن زمان:

هدر کردن زمان باعث خواهد شد که ساعت مطالعه مفید دانش آموز برای درس خواندن کاهش یابد. پس اگر سعی کنید که از هدر رفتن زمان خود جلوگیری کنید باعث خواهید شد که وقت بیشتری برای مطالعه داشته باشید. هدر دادن زمان معمولا با حرف زدن با اعضای خانواده ، تماشا کردن تلویزیون، استفاده از گوشی موبایل و … صورت میگیرد. بنابراین از اعضای خانواده و دوستان خود بخواهید اگر زمان زیادی از مطالعه دور بودید به شما یادآوری کنند که زیادتر از حد معمول استراحت کرده و زمان از دست داده اید. یا اینکه وقتی که شروع به استراحت خواهید کرد زمان را تنظیم کنید که به شما هشدار بدهد که وقت استراحت شما به پایان رسیده است. به این می گویند برنامه قابل تامل از نگاه رتبه برتری های موسسه حرف آخر.

4-استفاده درست از وقت های مرده:

همه ما انسان ها زمان هایی را در طول روز داریم که به صورت معمول از آن استفاده درستی نمی کنیم. به طور مثلا وقت های که منتظر مترو ، تاکسی و یا اتوبوس می شویم، وقت هایی که در مسیر خانه تا مدرسه یا سپری میکنیم، وقت های که منتظر مدرس یا دبیرمان می شویم. به طور معمول دفترچه های کوچک یا فلش کارت های دروس مختلف که میتواند به صورت فلش کارت های آماده ویا فلش کارتی از خلاصه نویسی های خودتان که خود تهیه کرده ایم استفاده کنیم! با این روش وقت هایی که مرده تلقی می شوند، زنده خواهیدکرد و تا حد امکان از این زمان ها استفاده می کنید.

5-زیاد کردن تدریجی ساعت و زمان مطالعه در طول هفته:

حرف آخر به شما یاد می دهد چگونه زمان خود را بهینه و مدت زمان مطالعه روزانه را افزایش دهید به این صورت که احتمالا همه ما ها این ضرب المثل را شنیده ایم که میگویند “کله سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است” منظور از این ضرب المثل این نیست که دنبال سنگ های بزرگ یا اهداف بزرگی نرویم بلکه باید اهداف کوچک تر و کوتاه مدت تری را انتخاب کرده تا به آن مقصد و هدف مورد نظر برسیم. پس باید تلاش کنید هر روز به طور مثال 10 دقیقه مطالعه روزانه خود را افزایش بدهید. 10 دقیقه شاید به نظر شما وقت کمی باشد ولی بعد از گذشت ده روز شما میبینید که نزدیک به 2ساعت، به ساعت مطالعه روزانه شما با گذشت ده روز افزوده شده است. افزایش تدریجی موفق و قابل اجرا به این معنی می باشد.

6-جلوگیری از پرش فکر و ذهن و حواس:

هنگام مطالعه و درس خواندن احتمال دارد فکر شما در هر جایی سیر کند و خود را درگیر کند و موضوعات مختلفی به ذهنتان برسد از جمله آینده و افکار احساسی. همیشه در هنگام مطالعه و درس خواندن برگه ای در کنار خود بگذارید و افکاری که به ذهن شما خطور می کنند را روی آن بنویسید با این کار آن موضوع یا مسئله ی که فکر شما را درگیر کرده بود تا حدی برای شما حل می شود و باعث می شود که کمتر فکر شما در گیر آن باشد و به آن فکر کنید. با این کار هم باعث افزایش کیفیت مطالعه میشود و هم ذهن شما را بر روی مطاله و درس مورد نظر متمرکز خواهد کرد و باعث میشود به مسائل فرعی فکر نکنید و زمانتان را با مسائل فرعی در گیر نکنید و کمیت مطالعه تان را نیز افزایش خواهید داد.

ساعت مطالعه رتبه های تک رقمی کنکوری سال 95

آرمین گلچین رتبه ۷ رشته تجربی سال 95: از ماه مهر تا عید نوروز بین ۸ تا ۹ ساعت بود. بعد از عید نوروز به ۱۰ الی ۱۱ ساعت افزایش یافته است .

امید روانبخش رتبه ۲ تجربی: روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت.

امیرحسین طبیبیان رتبه ۶ تجربی: اوایل هفته ای ۴۰ ساعت و نزدیک کنکور هفته ای ۵۰ ساعت مطالعه مفید.

محمد احمدی رتبه ۱ تجربی: قبل از عید بیشتر درس زیست شناسی را مطالعه میکردم و بعد از عید اعتدال را برقرار کردم و روزانه ۱۰ تا ۱۲ ساعت مطالعه مفید داشتم.

مهشاد افشارزاده رتبه ۸ تجربی: از روزی ۵ تا ۶ ساعت شروع کردم و اواخر به ۱۲ ساعت در روز رسیدم.

پارسا خلفی رتبه ۴ تجربی: روز های تعطیل ۱۰ ساعت و روزهای غیر تعطیل ۶ ساعت مطالعه مفید داشتم.

سجاد قاسمی رتبه ۲ کنکور رشته انسانی: روزهایی که مدرسه بودم به‌ طور مفید ۳ تا ۴ ساعت و روزهایی که مدرسه نمی رفتم بین 8 تا ۱۰ ساعت مطالعه مفید داشتم.

برای ارتباط با مشاورین موسسه حرف آخر

نیما افروزیی مشاور ارشد موسسه حرف آخر 09128929049

آیامدت زمان مطالعه برای تمامی رتبه برتری ها زیاد بوده است؟

در پاسخ می توان گفت بیشتر کیفیت مطالعه مد نظر می باشد که در بعضی از رتبه برتری ها می بینیم زمان مطالعه در روز چندان زیاد نبوده است.

آیا موسسه حرف آخر برنامه روزانه قابل اعتمادی دارد؟

چون مشاورین موسسه حرف آخر از نخبه ساز ها و رتبه برتری ها محسوب می شوند در نتیجه می توان به برنامه روزانه آنها اعتماد کامل را داشت.

مطالعه مفید چند ساعت در روز می باشد؟

پاسخ این سوال را می توان با توجه به میزان خلاقیت و زمان در اختیار دانش آموز در بازه زمانی مشخص با توجه با مشاوره یک مشاور عالی و رتبه برتری مشخص کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.