بصورت 24 ساعته در تماس و واتساپ پاسخگوی شما هستیم.

اهمیت ۱۸ ساعت مطالعه در روز و اجرای شدن آن

بسیاری از داوطلبان و دانش آموزان ثبت کردن ساعات مطالعه را کاری بیهوده و وقت گیر می دانند، در حالی که غافل از این اند که این کار باعث افزایش انگیزه و ساعات مطالعه در دراز مدت خواهد شد. همانطور که بسیاری از رتبه برتر ها در مصاحبه های مختلف خود به ثبت ساعات مطالعه خود اشاره می کنند و همچنین افراد بسیار دیگری که در دنیا موفق بوده اند با برنامه منظم و از پیش تهیه شده هر روز خود را آغاز کرده و در ادامه مطالب به مطالبی اشاره خواهیم کرد که اهمیت ثبت ساعات مطالعه و برنامه ریزی را در دوران پشت کنکور بیان می کند.

کمیت و کیفیت مطالعه روزانه برای دانش آموزان

در کنار کمیت و ساعت مطالعه بالا برای هر دانش آموز کنکوری، کیفیت مطالعه و اصولی بر اساس برنامه ریزی صحیح ،مطالعه کردن هم خیلی مهمه و قابل توجه می باشد. اگر دانش آموز کنکوری هستی و امسال کنکور داری حداقل هفته ای ۵۰ ساعت  میتونین درس بخونید که با برنامه صحیح با یک مشاور رتبه برتری، می توان بیشتر از این ساعت هم باشد. اگر دانش آموز دبیرستانی هستی و امسال کنکور نداری هفته ای حداقل ۳۰ تا ۴۵ ساعت باید درس بخونید که باز با برنامه ریزی و مشاوره موسسه حرف آخر می توان تمامی این ساعات را مفید استفاده کرد. ساعت مطالعه ایده آل متوسط برای فارغ التحصیل ها و پشت کنکوری هایی که مدرسه نمیرن بین ۶۰ تا ۹۰ ساعت در هفته بوده چون وقت بیشتری دارن و مدرسه نمیرن و این مطالعه باز بستگی به کیفیت آن دارد .

ثبت ساعات مطالعه در روز و اثرات آن در برنامه ریزی درسی

بایستی ساعات مطالعه روزانه خود را ثبت کرده،با این کار موجب می شود هفته به هفته ساعات مطالعه را افزایش داده و میزان پیشرفت روزانه خود را محاسبه کنید، به طور مثال هفته گذشته 40 ساعت مطالعه داشتید بایستی تلاش کنید که ساعت مطالعه هفته آینده را به گونه ای افزایش دهید که به بالاتر از 50 ساعت برسد، در کنکور مهمترین و اصلی ترین رقیب هر داوطلب و دانش آموز خودش بوده به این دلیل که او می تواند روز قبل یا هفته گذشته خود را ملاک قرار داده و تلاش کند که نسبت به آن بهتر باشد و پیشرفت بیشتری از خود نشان دهد.
با ثبت ساعات مطالعه در دفتر برنامه ریزی هر دانش آموز و داوطلب می تواند بین دروس اختصاصی و عمومی تعادل ایجاد کند و تا جایی که می تواند سعی کند بین آن ها یک نسبت منطقی ایجادکرده و به تعادل مطالعه برای دروس عمومی و اختصاصی خود برسد، و با این کار متوجه خواهد شد که چه دروسی را کم و یا چه درس هایی را باید زیاد مطالعه بکند و با تطابق با درصد های کسب کرده در آزمون های آزمایشی حرف آخر به نقاط ضعف و قدرت خود در مطالعه پی می برد.

جدا از کمیت و ساعت مطالعه هر درس، کیفیت مطالعه هم خیلی مهمه. مطالعه باید اصولی و عمیق باشد. برای کنکور اگه ۸۰ درصد مطالب رو با کیفیت و عمق ۱۰۰ درصد بخونی بهتر از اینه که ۱۰۰ درصد مطالب رو با کیفیت و عمق کمتر یعنی ۸۰ درصد بخونید. شاید دانش آموز و داوطلبی رو دیده باشید که ساعت مطالعه بالایی داره اما نتیجه خوبی در آزمون های آزمایشی حرف آخر و یا سایر آزمون های آزمایشی مورد تایید و همچنین خود آزمون اصلی کنکور نمیگیرن. اینجاست که مشخص میشه کیفیت و عمق مطالعه دانش آموزان و داوطلبان پایین بوده هر چند کمیت و ساعات مطالعشون ممکنه خیلی هم بالا بوده باشه.

عوامل کاهش دهنده ساعت مطالعه :

1-عدم برنامه ریزی یا برنامه ی ناصحیح در طول روز

2-تفریط و افراط در زمان مطالعه برای هر درس

3-درگیر مسائل حاشیه ای در زمینه های بی ربط

4-افکار مخرب و استرس های بی مورد که اصلا به ما ربطی ندارد

5-دشمن های وقت (گوشی موبایل ، تلویزیون )

برای افزایش ساعات مطالعه به چه روش های نیاز است

حتما باید این موضوع را جدی بگیریم که افزایش ساعت مطالعه داوطلب باید تدریجی و با شیب کاملا ملایم داشته باشد. برای مثال و جا افتادن این قضیه اگر شما روزانه ۴ ساعت مطالعه می کنید، نباید آن را یکباره به ۷ یا ۸ ساعت افزایش بدهید . ممکنه این فکر را کرده باشید که زمان کمی دارید و با این کار میتونید زودتر درس ها را به اتمام برسانید؛ این باور کاملا اشتباه بوده زیرا در اینصورت نه تنها موفق به انجام این برنامه ریزی نخواهید شد ، بلکه پس از مدت زمان کوتاهی ، از مطالعه با این روش دلسرد خواهید شد و یأس و فشار روحی سراغ دانش آموز و داوطلب می آید و باعث میشود حتی ساعت مطالعه قبلی خود را نیز از دست داده و ب صورت کامل از رسیدن به هدف خود پشیمان شود.
نگرانی و استرس بی مورد نسبت به زمان مطالعه را از خود دور کرده وبا اعتماد به نفس ساعت مطالعه خود را به صورت تدریجی اما برنامه ریزی شده و منظم افزایش بدهید. مثلا ابتدا 3 ساعت را به ۳۰/3 ،سپس 4 ساعت و به همین طریق برنامه تدریجی خود را ادامه دهید تا به میزان مطلوب و مطابق میل خود برسید.که در این زمینه برنامه ریزی تدریجی موسسه حرف آخر به کمک اساتید خبره و کارکشته و همچنین رتبه برتری ها برنامه افزایش زمان تدریجی برای مطالعه روزانه را به گونه ای آماده کرده است که دانش آموز و داوطلب هیچ گونه دغدغه ای برای این افزایش تدریجی نداشته باشد.

آیا 18 ساعت مطالعه برای تمامی داوطلبین و دانش آموزان پشت کنکوری و مدرسه ای نیاز هست؟

در پاسخ باید گفت تمامی دانش آموزان به راحتی به این حد از مقدار مطالعه در اولین روز شروع نمی رسند و باید با برنامه ریزی یک مشاور کارکشته و رتبه برتری به این مرحله رسید.

آیا 18 ساعت مطاعه برای تمامی دانش آموزان مفید و اهمیت دارد؟

پاسخ این سوال را رتبه برتری های سال های گذشته با توجه به برنامه ریزی های خود برای دانش آموزان در یک مشاوره قوی در دپارتمان حرف آخر متناسب با شرایط درسی هر دانش آموز پاسخ می دهند.

آیا موسسه حرف آخر 18 ساعت مطالعه برای هر دانش آموزی را قبول دارد؟

باید گفت موسسه حرف آخر به کمک رتبه برتری ها و اساتید خبره خود این میزان مطالعه در روز را با توجه به گنجایش و نیاز هر دانش آموز و هر داوطلب در هر بازه زمانی مشخص میکند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.