بصورت 24 ساعته در تماس و واتساپ پاسخگوی شما هستیم.

تراز آزمون های سنجش

در آزمون های شبیه سازی شده کنکور از دیدگاه موسسه حرف آخر، هدف از این مقاله مشخص کردن نقاط ضعف و قدرت موسه هایی است که آزمون های آزمایشی کنکور را برگذار می کنند.
1-آزمون های گرفته شده و برنامه ریزی شده فوق العاده موثر می باشند.
در برنامه قلمچی هر دو هفته یکبار یک بار آزمون برگذار می کند ولی گزینه دو هر ماه یک امتحان برگزار می کند که این یک مزیت و برتری برای قلم چی است ، چون که شما هم امتحان پایان ترم دادید و تجربه کرده اید که اگر برای یک امتحان ده روز تایم بدهند شما همان یکی دو روز آخر شروع می کنید برای خواندن واگه سه روز هم بهت مهلت بدهند باز هم همان یکی دو روز آخر شروع به کار می کنید.
2- جامعه آماری.
جامعه آماری قلم چی بسیار بیشتر از جامعه آماری گزینه دو است به همین علت جایگاه و رتبه شما به واقعیت بیشتر نزدیک می باشد.
3-در مورد برنامه نیز باید این گونه بیان کرد که بیشتر مشاوران بر این نظر هستند که برنامه قلمچی خیلی پخته تر از دیگر موسسات برگذار کننده کنکور آزمایشی است. برنامه درسی مدرسه شما از هر برنامه دیگه ای مهم تر می باشد پس اولویت را به برنامه مدرسه خود بدهید.
از معایب سوالات گاج می تونیم به دشواری بیش از حد آن اشاره کنیم به گونه ای که روان داوطلبان را مختل می کند و نمی تواند نتیجه مثبت را ایجاد کند، و اما تعاونی کارکنان سازمان سنجش: این موسسه هیچ ربطی به سازمان سنجش ندارد، افراد بازنشسته سازمان سنجش این تعاونی را راه اندازی کرده اند و از اسم سازمان سنجش استفاده کرده اند. اما به خاطر اشتباه بیشتر داوطلبان جامعه آماری آن بیشتر از دیگر آزمون ها هستند اما اگر با آزمون های موسسه خودتان تداخل داشته باشد در آن شرکت نکنید.

تراز از نگاه موسسسه حرف آخر چیست؟

در تعریف تراز از نگاه حرف آخر باید بگم که که تراز در واقع تفاوت علمی بین داوطلبان را در تایم انتخاب رشته کنکور نشان می دهد. به عنوان مثال، به کمک تراز می توان تفاوت علمی داوطلبی با رتبه 1 و داوطلب دیگری با رتبه 2 را کاملاً فهمید.

باید بگوییم که تراز به صورت معمول عددی مابین صفر تا ده هزار است و حتی گاهی اوقات براساس تعداد شرکت کنندگان بر روی 15000  هم قرار می گیرد.

برای فهم بیشتر مفهوم تراز مثالی برای شما می زنیم. تصور کنید دانش آموزی در یک آزمون نمره 17 را به دست آورد و این نمره بالاترین نمره در کلاس و در درس مورد امتحان باشد.ولی روز بعد در درس دیگر باز همین نمره را بگیرد. با این تفاوت که این بار نمره وی جایگاه آخر را در کلاس داشته باشد.

حتماً از خود خواهید پرسید که چرا و چگونه این اتفاق افتاد؟ در جواب باید بگم که در امتحان اول سوالات راحتی طرح شده است و داوطلب توانایی لازم را برای پاسخگویی داشته است.

اما در مورد امتحان دوم قضیه کاملاً برعکس است و دانش آموز مجبور است که به سوالات دشواری جواب دهد. در حقیقت ارزش این دو نمره با یکدیگر یکسان نیست. 

در مورد کنکور هم باید بگم که ممکن است درصد نمرات خام کارنامه شما با درصد نمرات خام کارنامه داوطلب دیگر یکی باشد اما رتبه شما با یکدیگر متفاوت است.

سطح سوالات در آزمون های سنجش

شاید شما هم فکر کنید که سوالات آزمون آزمایشی سنجش به وسیله طراحان کنکور سراسری طرح می‌شود و با بررسی آن‌ها می‌توان با شیوه سوالات کنکور هر سال آشنا شد، اما در اشتباهید! اصلا همچین چیزی وجود ندارد! سیستم آزمون‌ آزمایشی سنجش تحت نظر تعاونی سازمان سنجش هست؛ بنابراین این حرف که با بررسی آزمون‌های سنجش به آسانی از پس کنکور برمی‌آیید را از یاد نبرید. به صورت کلی سطح سوالات سنجش نرمال است. نه می‌توان از آن‌ها به عنوان سوالات دشوار(با ایده‌های جدید) یاد کرد و نه سوالاتی که بی ارزش هستند (سطح سوالات به گونه ای نیست که به خاطر آن ریسک کنید و در طول سال شرکت کنید) و باید این را گفت که رتبه برتری های موسسه حرف آخر به گونه ای سوالات سنجش را قبوا دارند.

جامعه آماری در آزمون های آزمایشی

جامعه آماری آزمون‌های مرحله ای در طول سال به علت اینکه اکثر داوطلبان با آزمون‌های دیگر پیش می‌روند چندان جالب نیست، ولی آزمون‌های جامع سنجش با حداکثریت شرکت کننده هر ساله برگزار می‌شود. اکثر داوطلبان حتی آن‌هایی که در طول سال در آزمون‌های سایر موسسات شرکت می‌کردند نیز آزمون‌های جامع سنجش را به خاطر جامعه آماری عالی آن از دست نمی‌دهند (شرکت در این آزمون‌ها به همه توصیه می‌شود) این آزمون‌های جامع به علت شرکت کننده زیاد آن رتبه ای که هر داوطلب کسب می‌کند به احتمال زیاد نهایت با 500 نفر اختلاف در کنکور سراسری تکرار می‌شود.

برنامه آزمون‌های آزمایشی

این آزمون‌ها برخلاف آزمون‌های دیگر موسسات در فاصله های زمانی منظم برگزار نمی‌شود. به همین علت کنکوری‌هایی که قصد دارند در طول سال تحصیلی با برنامه ای منظم درس بخوانند بهتر است به هیچ عنوان به سراغ این آزمون‌ها نروند. شرکت در آزمون‌های مرحله ای سنجش برای داوطلبانی که فارغ التحصیل هستند و قدرت برنامه ریزی شخصی آن‌ها بالا است بد نیست.

کارنامه

شاید تنها موسسه ای که در روز برگزاری آزمون کارنامه ای را برای داوطلبان صادر نمی‌کند همین آزمون‌های سنجش باشد. این موسسه از نظر خدمات بعد از آزمون بسیار ضعیف ظاهر شده است.

نکات مثبت

  • تنها نکته مثبتی که برای آزمون‌ آزمایشی سنجش می‌توان به آن اشاره کرد جامعه آماری بسیار بالای آن بوده که تقریبا هم سطح کنکور سراسری است. البته این جامعه آماری بالا فقط در آزمون‌های جامع این موسسه مشاهده می‌شود. (4 آزمون جامع پایانی سنجش)
  • هزینه این آزمون‌ها مقرون به صرفه‌ترین هزینه ممکن در بازار کنکور در مقایسه با دیگر  برگزار کنندگان آزمون‌ آزمایشی است.

نکات منفی

  • نداشتن برنامه ریزی و کاربردی و هماهنگ با برنامه درسی مدارس
  • نداشتن نظم در تایم برگزاری آزمون‌ها (آزمون‌های این موسسه در فاصله های زمانی نامعین و نامرتب از 2 هفته تا 5 هفته برگزار می‌شود)
  • ارائه ندادن خدمات پس از آزمون آزمایشی برای ارزشیابی هر چه بهتر داوطلبان برای ادامه مسیر مطالعاتی خود

معایب و مزایای آزمون های موسسات برگزار کننده :

برنامه ریزی غیر اصولی، درسته که برنامه خوبی را دارن ولی به آخرای آن هیچ فکری نشده است، مثلا امروز صبح از ساعت ۷:۳۰!!! تا ۹ فصل ۲ شیمی ۲ رو بخونید.این چند تا مشکل به وجود میاره:
من بعید و حتی غیر ممکن می دونم که شما سه ماه تابستون هر روز ساعت ۷:۳۰ شروع به درس خوندن کنید.اگر هم این کار رو کنید باور کنید تو آذر ماه که انرژی فوق العاده ای لازم دارید باور کنید کم میارید.
الان فرض کنید من هر روز ۷:۳۰ شروع به مطالعه کردم.اومدیم و ساعت ۷:۳۰ من حال و هوای شیمی نداشتم و خواستم ریاضی(که تا سه روز تو برنامه نیست) رو مطالعه کنم.باور کنید برنامه تون قاطی میشه(اینو خودتون بارها تجربه کرده اید)
حالا اگه من دو سه روز درس نخوندم دیگه باید برنامه رو تعطیل کنم واحد جبرانی هم که برای یه روز هم کافی نیست.چه برسه به ۲هفته مسافرت.حس و حال عقب بودن از برنامه احساس بدیه که موجب میشه تمرکزی روی مطالعه نداشته باشید.
2- گزینه دو بیشتر رتبه محور می باشد یعنی بیشتر به رتبه لاوطلب اهمیت می دهد تا به جنبه آموزشی
3-به دلیل برنامه ریزی غلطی که برای داوطلباش انجام می شود خیلی از آن ها ریزش می کنند و جامعه آماری آزمون های آن خیلی پایین می آید
4-آخرین آزمون گزینه دو 3 هفته به کنکور مانده بر گذار می شود و بعد از آن هیچ برنامه ای برای برگزاری آزمون ندارد که این یک کار اشتباه می باشد. در طول این 3 هفته هزار اتفاق خواهد افتاد، اما در قلمچی یک هفته به کنکور هم باز یک آزمون از دانش آموزانش می گیرد.
5-نکته مثبت آزمون های گزینه دو استاندارد بودن آن ها می باشد و بسیار از سوالات آن شبیه به سوالات کنکوری می باشد
6-آزمون ها سنجش در کل 8 عدد می باشد که بسیار کم است به این دلیل که بین ازمون های ان فاصله زیادی می باشد و باعث دشوار شدن مباحث می شود و از طرف دیگر نیز تایم بیشتری برای تلف کردن در دست دارید.
در آخر ما می توانیم این گونه توصیه ای رو خدمت شما عزیزان ارائه بدهیم که در تابستان به آزمون های گام اول فکر کنید، در طول مدت سال چهارم به آزمون های قلم چی و برای دو ازمون انتهایی نیز به آزمونهای سنجش فکر خودورا معطوف کنید.

منبع : موسسه حرف آخر برترین و بهترین مرجع برای برنامه ریزی و همچنین مشاوره حرف آخر برای دانش آموزان و داوطلبان کنکوری به صورت رایگان و تهیه محصولات و پکیج های مطابق با به روز ترین ابزار های دنیا می باشد.برای اطلاعات بیشتر و تماس با رتبه برتری ها و مشاورین ارشد با شماره  09128929049  و 09128929049 تماس بگیرید، و با لیست قیمت محصولات حرف آخر آشنا شوید.

سوالات متداول دانش آموزان نظام جدید

من سال هم هستم.از چه سالی لازمه که در آزمون ها شرکت کنم؟

اگه از سطح علمی بالایی برخوردارید از همان سال دهم در ازمون های آزمایشی شرکت کنید.

من هر بار که آزمون میدم و اگه ترازم کم میشه خیلی استرس میگیرم و تا چند روزی نارحتم.میشه راهنماییم کنید؟

می توانید جهت رفع شدن مشکلتان با شماره ی 09128929049 تماس گرفته و مشکل خود را مطرح کنید.

در ماه های پایانی کنکور در ازمون های سنجش شرکت کنم؟

اگر دچار استرس نمی شوید و از سطح علمی قابل قبولی برخوردارید در آزون های سنجش هم شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.