با سلام خدمت داوطلبان عزیز و دوستان حرف آخری، در این پست از سری پست های کنکوری حرف آخر میخواهیم در رابطه با ساعت مطالعه و میزان صرف وقت افراد برتر و رتبه برتر های کنکور سال های قبل بپردازیم. همانطور که می دانید یکی از اساسی ترین و مهمترین علت ها برای کسب موفقیت و رتبه برتر شدن ساعت مطالعه در طول مدت کنکور می باشد.
اما باید این رو هم متذکر بشم که تنها ساعت مطالعه در رتبه برتر شدن ملاک نیست، بعضی از دانش آموزان بوده اند که با 70 ساعت مطالعه در هفته نتوانسته اند موفق شوند اما بوده اند کسانی که در هفته 45 ساعت مطالعه داشته اند ولی بهترین رتبه را کسب کرده اند، در اینجا مسئله مهم کیفیت مطالعه پیش می آید که باید به آن توجه اساسی شود. خیلی از شما دوست دارین بدونین ساعت مطالعه نفرات برتر کنکور چقدر بوده که تونستن موفقیت بزرگی تو این آزمون بزرگ بدست بیارن، اما در ادامه به ساعت مطالعه نفرات برتر در کنکور سال های اخیر می پردازیم.

ساعت مطالعه رتبه برتری های 1400؟چند ساعت برای کنکور مطالعه داشته باشیم؟
از نگاه رتبه برتری های موسسه حرف آخر اول باید خیلی زیاد درس بخونید و بعد خوب درس بخونید. کیفیت مطالعه اهمیت زیادی داره اما نباید از کمیت مطالعه هم غافل بشید. نقطه اشتراک همه رتبه های برتر کنکور ساعت مطالعه بالا می باشد. همه رتبه های برتر تعداد تست های فراوانی حل کردن به عنوان مثال آقای محمد احمدی رتبه ۱ کشور در کنکور تجربی ۹۵ به گفته خودش ۲۷۹۹۴ تست فقط برای درس زیست شناسی حل کرده بود. اول باید کمیت مطالعه بالا باشه تا بعد بتونین کیفیت رو بالا ببرید چون هر چقدر هم خوب درس بخونید اما کم بخونید فایده ای نداره. چه فایده اگر روزی ۱۰ ساعت کتاب جلوتون باشه و به خط ها و شکل های کتاب نگاه کنید اما مدام خمیازه بکشید یا دچار حواس پرتی و عدم تمرکز بشین و به چیزهای دیگه فکر کنین، در این حالت شاید مفید ۲ ساعت هم درس نخوندید!
در کنار کمیت و ساعت مطالعه بالا برای کنکور، کیفیت مطالعه و اصولی و بر اساس برنامه ریزی درست مطالعه کردن هم خیلی مهمه. اگر دانش آموز کنکوری هستید و امسال کنکور دارید حداقل هفته ای ۵۰ ساعت میتونین درس بخونین، بیشتر باشه که بهتر. اگر دانش آموز دبیرستانی هستید و امسال کنکور ندارید هفته ای حداقل ۳۰ تا ۴۵ ساعت باید درس بخونید. ساعت مطالعه ایده آل متوسط برای فارغ التحصیل ها و پشت کنکوری هایی که مدرسه نمیرن بین ۶۰ تا ۹۰ ساعت در هفته است چون تایم بیشتری دارن و مدرسه نمیرن.

تعادل ساعت درس خواندن دروس اختصاصی و عمومی
همان طور که مشاوران ارشد حرف آخر برنامه ریزی می کنند و می گویند،هر چند ساعت در هفته که درس میخونید باید نسبت مطالعه درس های اختصاصی و عمومی رو رعایت بکنید. توصیه میشه ۷۰ درصد ساعت مطالعه هفتگی درس های اختصاصی باشه و ۳۰ درصد هم درس های عمومی. مثلا کسی که هفته ای ۵۰ ساعت مطالعه داره باید حدود ۳۵ ساعت درس های اختصاصی و ۱۵ ساعت در هفته درس های عمومی رو بخونه. بین اختصاصی ها درسی که بیشترین ضریب در کنکور رو داره باید تایم بیشتری براش گذاشته بشه مثلا یک دانش آموز رشته تجربی حدود ۱۴ ساعت در هفته زیست شناسی (تقریبا هر روز ۲ ساعت)، حدود ۹ ساعت در هفته شیمی و حدود ۱۲ ساعت در هفته هم جمعا به ریاضی و فیزیک وقت بدن. برای چهار درس عمومی هم تقریبا هر کدوم ۴ تا ۵ ساعت در هفته یعنی در مجموع حدود ۱۵ ساعت.
این برای کسی بود که هفته ای ۵۰ ساعت مطالعه داره و تقریبا سطح قوی یا ضعیف بودنش در دروس مختلف زیاد اختلافی نداره. اگه کسی یک در درس ضعیف تره باید وقت بیشتری به اون درس بده. اگر هم کسی بیشتر یا کمتر از ۵۰ ساعت مطالعه داره به هر حال باید نسبت حدودی ۷۰ درصد اختصاصی به ۳۰ درصد عمومی رو رعایت کنه.
اوایل سال به درس های اختصاصی بیشتر باید توجه بشه اما اواخر سال درس های حفظی مانند دروس عمومی باید نسبت به اول سال تحصیلی اهمیت و وقت بیشتری بهشون داده بشه. درس هایی مثل ریاضی و فیزیک و در درجه بعدی عربی و زبان انگلیسی در اول سال تحصیلی و مخصوصا اگه دانش آموز دهم یا یازدهم دبیرستان هستید از الان باید براشون پایه ریزی خوبی داشته باشید چون سال کنکور و مخصوصا ماه های آخر نزدیک به کنکور فرصت کمتری برای جهش چشمگیر در این ۴ درس وجود داره.
برنامه ریزی مشاورین حرف آخر برای نظام جدید در کنکور 1400
برنامه ریزی نظام جدید برای کنکور1400 تجربی گام اول برای به دست آوردن موفقیت در کنکور و کسب رتبه برتر شدن است؛ نکته قابل توجه در کنکور علاوه بر برنامه ریزی داشتن یک مشاور برتر کنکوری در کنار شما که توان کمک کردن به شما در شرایط های متنوع مطالعه را داشته باشد، و قدرت سنجش بالا در تحلیل کردن منابع و برنامه ریزی و ایجاد شرایط ایدآل برای رسیدن به موفقیت شما را فراهم سازد.
انعطاف پذیری در برنامه ریزی حرف اول را میزند ؛ به ششکلی که برنامه مطالعاتی شما با منابعتان همخوانی داشته باشد ، برای نمونه شما برای خود یک برنامه ۱۰۰۰ ساعته طرح کرده اید ؛ باید به شکلی برنامه را نوشته باشید که بتوانید منابعتان را در طول زمان برنامه به پایان برسانید؛ مشاوران زیادی هستند که به دانش آموزان تاکید میکنند برنامه مطالعاتی خود را خودشان بنویسند چون دانش آموزان شناخت بهتری از خود دارند و میتوانند نسبت به شرایط خود و علاقه ای که به هر درس دارند برنامه ریزی خودشان را انجام دهند؛
اما باید بگویم که این کار درستی نیست و به گفته مشاوره کنکور ما بهترین برنامه مطالعاتی برنامه ای است که بر طبق منابع موجود دانش آموز نوشته شود، که فرد توان تمام کردن منابع و فرصت کافی برای حل اشکالات و مرور جمع بندی و حل تست زیاد برای رسیدن به تسلط را پیدا کند.

مشاوره و برنامه ریزی ۱۰۰۰ ساعته موسسه حرف آخر برای دانش آموزان نظام جدید
داشتن برنامه ریزی منسجم و هدفمند در کنار مشاوره کنکوری خوب و منابع معتبر یکی از سه ضلع مثلث موفقیت در کنکور را نشان خواهد داد. یکی از رمزهای موفقیت در تمام مراحل زندگی و به ویژه کنکور داشتن برنامه ریزی مناسب است.موسسه حرف آخر در هر تایم باقی مانده تا کنکور بر اساس استراتژی های آموزشی یک برنامه اساسی برای دانش آموزان و داوطلبان کنکوری طراحی میکند. مشاوره و برنامه ریزی ۱۰۰۰ ساعته حرف آخر یک برنامه ریزی اختصاصی ویژه دانش آموزان پایه دهم، یازدهم و دوازدهم نظام جدید میباشد.
برنامه قطاری نظام جدید موسسه حرف آخر
یکی از مشکلات اصلی و دغدغه داوطلبان کنکوری نداشتن برنامه ریزی پیوسته و اصولی است. در مشاوره ۱۰۰۰ ساعته نظام جدید حرف آخر تمام مباحث عمومی و تخصصی کتاب های درسی سال های دهم، یازدهم و دوازدهم به شکل کامل یعنی از صفر تا صد آموزش داده شده است. اساتید حرف آخر با تجربه های سالانه خود در امر آموزش و با توجه به نیازهای آموزشی دانش آموزان برای هر مبحث درسی زمان خاصی را در نظر گرفته و به آموزش مفاهیم درسی پرداخته اند؛ علاوه بر برنامه ریزی دانش آموزان تا روز کنکور میتوانند از مشاوره رایگان حرف آخر بهرمند شوند.
منبع : موسسه حرف آخر برترین و بهترین مرجع برای برنامه ریزی و همچنین مشاوره حرف آخر برای دانش آموزان و داوطلبان کنکوری به صورت رایگان و تهیه محصولات و پکیج های مطابق با به روز ترین ابزار های دنیا می باشد.برای اطلاعات بیشتر و تماس با رتبه برتری ها و مشاورین ارشد با شماره 09128929049 و 09128929049 تماس بگیرید، و با لیست قیمت محصولات حرف آخر آشنا شوید.

سوالات متداول دانش آموزان نظام جدید
برای چی باید برای همه دروس جمع بندی داشت؟
جمع بندی دروس عمومی و تخصصی میتواند آخرین قدم برای قبولی در آزمون سراسری باشد.
من هنگام مطالعه خیلی کسل و خواب آلودم چیکار کنم؟
می توانید هنگام مطالعه از کافئین استفاده نمایید.همیشه کنارتان شکلات باشد و هر بار تکه ای از ان را در دهانتان بگذارید.
من هر روز ساعت 10 از خواب بیدار میشم و شروع به درس می کنم.به نظرتون مشکلی داره؟
درست تر این است که سحر خیز باشید و صبح ها زود از خواب بیدار شوید چون انرژی بیشتر و تایم فراوانتری برای مطالعه خواهید داشت.
سلام.یکی از مشکلات من هنگام درس خواندن این است که خوابم میگیره.میشه راهنماییم کنید؟
این مشکل جنبه های مختلفی دارد یکی اینکه شاید اتاق مطالعه تان از نور کافی بهره مند نمی باشد یا اینکه مشکل از سیستم بدنتونه که به نظرم با یه دکتر مشورت کنید.