بصورت 24 ساعته در تماس و واتساپ پاسخگوی شما هستیم.

راز موفقیت در کنکور انسانی چیست؟

اهمیت و تاثیر درس های عمومی در کنکورسراسری انسانی را می شود از چالش ها و موضوع های دیگری دانست که داوطلبان این کنکور در آن باعث اشتباه و شک می شوند.

کنکور انسانی نظام جدید تغییرات زیادی در درس های عمومی را داشته؛ اهمیت و تاثیر این درس ها پررنگ تر ازپیش :عربی قبلا 4کتاب داشته اما در نظام جدید به نحوی دیگر  است.

در کنکور انسانی نظام جدید تغییراتی در منابع و ساختار درس های عمومی آن ایجاد شده است که موسسه حرف آخر به کمک رتبه برتری های خود همه ی این مطالب و منبع ها را در این مقاله به طور کلی در دست داوطلبان قرار داده است پس توصیه می کنم آن را دقیق بخوانید:

  1. درس ادبیات فارسی از سه کتاب مشترک با دیگر رشته ها سوال طرح می شود.

در این درس، مبحث های مشترک و محتوای آموزشی خیلی نزدیکی با کتاب ادبیات اختصاصی (علوم و فنون ادبی) دارد.

آرایه های ادبی و قلمرو ادبی از مهم ترین بخش های مشترک این دروس هستند.

  1. منبع طرح 25 سوال عربی عمومی در کنکور انسانی، همان کتب منبع 20 تست عربی اختصاصی است.

به عبارت دیگر داوطلب کنکور انسانی همزمان با خواندن منابع عربی عمومی، مطالعه درس عربی اختصاصی را نیز انجام می دهد.

همین موضوع بیانگر اهمیت بسیار بالای این درس است.

  1. کتاب دین و زندگی برای داوطلبان کنکور انسانی نسبت به دیگر رشته ها، درس های بیشتری را شامل می شود. انگار تبدیل به یک درس اختصاصی شده است.

یادتان نرود که دینی جزء دروس رتبه ساز کنکور انسانی است که حرف آخر آن را به بهترین حالت ممکن برای درصد بالای 90 آموزش می دهد.

مراحل موفقیت در کنکور رشته انسانی از نگاه حرف آخر

1) برنامه ریزی

2) تلاش

تا اینجا دریافتید که برای موفق شدن در کنکور انسانی در درجه اول نیاز به برنامه ریزی دارید و در این راه موسسه حرف آخر به کمک رتبه برتری های خود برنامه ریزی تخصصی و منسجم را در دست داوطلبان قرار می دهد، و پس از آن هم به تلاش برای اجرای آن برنامه ریزی می پردازد.

برنامه ریزی

چطوری برای موفق شدن در کنکورسراسری رشته انسانی برنامه ریزی کنید؟ یا اجازه دهید اینطور بپرسم: اگر بخواهید در کنکور انسانی موفق شوید، چطور باید برنامه ریزی کنید؟
چندان آسان نیست که مهارت و فن بزرگ و مهمی مثل برنامه ریزی درسی را بطور نوشته آموزش داد؛ آن هم برنامه ریزی برای کنکور .
اما تمام تلاشم را خواهم کرد که به زبان ساده و روان همه آنچه نیاز به دانستن دارید، برایتان شرح دهم.

اگر بخواهم مهم ترین ویژگی های درس های کنکور انسانی را بگویم، اینطور برای شما بیان می کنم:

1) درس های رشته انسانی دو گروه هستند: رتبه ساز و رتبه اور.

درس های رتبه ساز شامل : دینی، ادبیات فارسی عمومی، اقتصاد، فلسفه منطق، جامعه شناسی، روانشناسی.

به علت طولانی بودن موضوع درس ها رتبه ساز، به همین کفایت می کنم.

درس های رتبه اور هم به بقیهدروس کنکور انسانی می گوییم. ترتیب اهمیت شش درس باقیمانده را بگویم:

1) عربی (عمومی و اختصاصی در کنکور نظام جدید انسانی کتاب های مشترک دارند)

2) ادبیات اختصاصی یا همان علوم و فنون ادبی.

3) زبان انگلیسی و ریاضی دوازدهم در یک سطح.

4) تاریخ و جغرافیا

اینکه چرا این ترتیب را قرار می دهیم؟ چرا فقط ریاضی دوازدهم را می خواهید؟ و موضوع های دیگر در این مطلب کاملا شرح داده ام: درس های رتبه اور کنکور انسانی

تا اینجای نوشته دانستید که کنکورشناسی رشته علوم انسانی به چه صورت است که پیش نیاز برنامه ریزی کردن برای موفقیت در کنکور انسانی است.

کاربرد دسته بندی کتاب ها در برنامه ریزی

این دسته بندی کتاب ها را نیاز دارید تا بدانید در هر مرحله از شروع درس خواندن، ادامه، مرور و جمعبندی باید روی کدام دروس تاکید و تمرکز بیشتری داشته باشید.

تعداد کتاب های برنامه ریزی

همیشه در برنامه ریزی برای موفقیت در کنکور انسانی رابطه مستقیمی بین ساعت مطالعه و تعداد کتابهاست. وقتی ساعت مطالعه شما چهار ساعت است، قطعا نمی توانید چهار کتاب در روز مطالعه کنید.

حالا اینکه کدام کتاب ها را در مرحله شروع و ابتدایی برنامه ریزی قرار بدهید، بستگی به تعداد ساعت مطالعه شما و خصوصیات شخصیتتان دارد.

مثلا ممکن است تنوع مطالعه برایتان مشکل باشد اما روزانه تا 7ساعت مطالعه مفید دارید. یا برعکس نمی توانید بیشتر از یکساعت درسی را بخوانید.

راز‌ تک رقمی شدن رتبه های برتر رشته انسانی در کنکور چیست؟

علاقه به رشته تحصیلی بزرگترین محرک در موفقیتم بود؛

عرفان میران‌زاده مهابادی رتبه اول رشته علوم انسانی در کنکور ۹۶ بیان کرد: دوره دبیرستان را در رشته ریاضی گذراندم،سال پیش دانشگاهی تغییر رشته دادم و به دلیل علاقه‌ای که از دوم دبیرستان به رشته‌های علوم انسانی پیدا کرده بودم و برای کنکور دادن در این رشته برنامه ریزی کردم.

 وی ادامه داد: با توجه به فضای خانوادگی رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران را برای خواندن انتخاب می‌کنم و هنوز برنامه ریزی مشخصی برای آینده ندارم.

 رتبه اول رشته علوم انسانی در مورد مدرسه محل تحصیل خود اظهار کرد: در یکی از مدارس غیر دولتی شهر تهران تحصیل کردم و هیچ گونه کلاس کنکوری را برای تقویت درس هایم انتخاب نکردم.

 میران‌زاده مهابادی به داوطلبان سال‌های آینده پیشنهاد کرد: با برنامه ریزی دقیق در سال پیش دانشگاهی پیش روند و از منبع عای مورد تایید (حرف آخر ) و ( مشاوره حرف آخر ) که خود برای درس های عمومی از آن ها استفاده کردم کمک بگیرند و به سعی خود در کنار منابع و برنامه ریزی و مشاوره مورد تایید حرف آخر به راه خود ادامه بدهند.

توصیه آخر ؛سال کنکور هیچ زمانی را بیهوده هدر ندادم.

برای موفقیت در کنکور انسانی ثابت قدم باشید و بهترین شرایط را برای موفقیت خود در کنکور حفظ کنید؛

این به این معنی نیست که دیگر نیازی به پیشرفت ندارد بلکه منظور این است که کارهایی نکنید که موجب پسرفت شما شوند، خواندن مباحث جدید و سخت،کارهای عجیب و غریب ، تغییر ریتم خواب و بیداری، ساعات مطالعه بیش از حد بالا یا پایین ، شروع کردن یک کتاب تست جدید بجای مرور ،فراموش کردن و غفلت از کتاب درسی ، تصمیم های عجیب که مثلا در یک هفته همه کتب را بخوانی و… همه ی آنها میتوانند شما را یه جایی ببرند که دیگر فرصتی برای جبران ندارید.

منبع : موسسه حرف آخر برترین و بهترین مرجع برای برنامه ریزی و همچنین مشاوره حرف آخر برای دانش آموزان و داوطلبان کنکوری به صورت رایگان و تهیه محصولات و پکیج های مطابق با به روز ترین ابزار های دنیا می باشد.برای اطلاعات بیشتر و تماس با رتبه برتری ها و مشاورین ارشد با شماره  09128929049  و 09128929049 تماس بگیرید، و با لیست قیمت محصولات حرف آخر آشنا شوید.

سوالات متداول داوطلبان نظام جدید

در زیرگروه ها و رشته های مهم گروه علوم انسانی مثلاً در رشته ی حقوق، فلسفه، علوم قضایی و ادبیات، ضریب کدام درس‌ها تأثیرگذارتر است؟

عربی و ادبیات اختصاصی ـ فلسفه و منطق

با رتبه ی 2000 یا 3000 در رشته ی انسانی امکان قبول شدن در رشته ی حقوق در چه دانشگاهی وجود دارد؟

به شرطی که به طرز درستی انتخاب رشته كنيد احتمال قبولي در دانشگاه‌های دولتي، آزاد، غیرانتفاعی و پیام نور برایتان وجود دارد.

بر طبق گفته های آقای میران زاده رشته‌ی علوم سیاسی چه رشته ای است و ادامه تحصیل در این رشته چطوری است؟

برای ورود به این رشته بهتر است در زمان مدرسه مطالعه ابتدایی و شناخت نسبی از تاریخ ایران و جهان داشته باشید و حداقل تاریخ معاصر ایران را تا حدودی بشناسید. در دوره کارشناسی ارشد این رشته به گرایش‌های جامعه شناسی سیاسی، اندیشه سیاسی، مسائل ایران، روابط بین الملل، مطالعات منطقه‌ای و سیاست‌گذاری عمومی تقسیم می‌شود در مورد آینده شغلی نیز كار در برخی نهادهای دولتی مانند وزارت کشور و وزارت امور خارجه و غیره از جمله فرصت های شغلی این رشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.