بصورت 24 ساعته در تماس و واتساپ پاسخگوی شما هستیم.

مشاوره کنکوری برای رشته خلبانی

خلبان شدن و تحصیل در رشته خلبانی از اولین آرزوهای هر فردی می باشد که در وی رشد می کند. همین موضوع نیز سبب می شود متقاضیان زیادی برای رسیدن به این هدف تلاش نمایند و رقابت سنگینی در این راستا صورت پذیرد. قبولی و ادامه تحصیل در این رشته دشوار محسوب می گردد و شرایط خاص تحصیلی، جسمی و روانی را می طلبد.اما تحصیل در رشته خلبانی بدون کنکور می تواند بسیاری از این موانع مذکور را حذف کرده و شرایط را برای ادامه تحصیل در این رشته تسهیل نماید. در این مطلب به شرایط و نحوه اخذ پذیرش در رشته خلبانی بدون کنکور در مراکز و دانشگاه های مختلف موجود پرداخته شده است که می تواند شانس قبولی متقاضیان را افزایش دهد و به این سوال که چگونه خلبان شویم پاسخ داده شده است.

معرفی رشته ی پرهیجان خلبانی

یکی از رشته های پر هیجان رشته خلبانی می باشد که بسیاری از دانش آموزان و داوطلبان به آن علاقه مند می باشند و دوست دارند در مورد این رشته اطلاعات زیادی را کسب نمایند این رشته بسیار مقدس بوده و رشته پر هیجان می باشد و هر دانش آموزی باید با تمام کلیات و اطلاعات این رشته آشنا باشد. یک خلبان به عنوان فرمانده هواپیمایی که میلیون ها دلار ارزش دارد، حرف اول را در هواپیما می زند. به همین دلیل باید آمادگی کامل را برای احراز این مسؤولیت داشته باشد که این آمادگی در سه مرحله سنجیده می شود. در مرحله اول داوطلب شرکت در آزمون سراسری آمادگی علمی خود را ثابت می کند و همچنین لازم است که رشته خلبانی را جزو یکی از ۹ انتخاب اول فرم انتخاب رشته خود درج کرده باشد. در مرحله بعد باید از لحاظ جسمی در معاینات پذیرفته شود که در این مرحله یک داوطلب علاوه بر خصوصیات ظاهری که عبارتند از : حداکثر سن ۲۰ سال تمام (حتی اگر خدمت سربازی را انجام داده باشد نباید بیشتر از ۲۰ سال داشته باشد)، حداقل قد ۱۶۵ سانتی متر، داشتن وزنی متعارف باید از سلامت جسمانی کامل برخوردار باشد.

باید دید چشم او بوده و کوررنگی نداشته باشد به همین دلیل چشم داوطلب درسه مرحله معاینه می شود همچنین گوش و حلق و بینی و قلب یک داوطلب در سه مرحله معاینه شده و نهایتاً نوار مغزی او برداشته و دندان هایش معاینه می شود. چون برای مثال اگر داوطلبی چند عدد از دندان های جلو را نداشته باشد در فشار جو، بالا دچار حالت تهوع می شود یا اگر بیش از ۳ یا ۴ دندانش ترمیم شده باشد، در حین پرواز مشکل خواهد داشت در نهایت در صورت سلامت جسمانی کام ل، از داوطلب مصاحبه عقیدتی و حفاظتی می شود. یک دانشجوی خلبانی باید جسور، نترس و شجاع باشد و همچنین لازم است که عاشق این رشته بوده و فردی منضبط و منظم باشد.

تنها شاخه خلبانی که از طریق آزمون سراسری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دانشجو می پذیرد، شاخه خلبانی نظامی است که دانشجویان آن در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری آموزش می بینند. هدف از پذیرش دانشجوی هوانوردی (خلبانی ) در دانشگاه هوایی شهید ستاری، تربیت خلبان های مورد نیاز نیروی هوایی جمهوری اسلامی است. نیروی هوایی تعیین می کند که دانشجویان خلبانی در کدام رشته تخصصی (خلبان جنگی ، آموزشی یا مسافربری ) آموزش ببینند. آنچه مهم است این است که رشته هوانوردی (خلبانی ) دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری وابسته به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی است و دانشجویان این دانشگاه از بدو ورود به دانشگاه یک دانشجوی نظامی خواهند بود و در نهایت به عنوان یک افسر مهندس یا کارشناس فارغ التحصیل می شوند.

دروس مورد مطالعه رشته ی خلبانی در طول تحصیل

اصول ایمنی پرواز، سیستم های الکتریکی و الکترونیکی هواپیما، ناوبری هوائی ، هواشناس ی، فیزیولوژی هوائ یالکترونیک عمومی ، آئرودینامیک عمومی ، اصول هوانوردی ، موتورهای هواپیما، قوانین و مقررات هوانوردی.ریاضی، فیزیک پایه ، آمار و احتمالات ، معادلات دیفرانسیل و دروس اصلی:کامپیوتر و برنامه نویسی، ارتعاشات عمومی ، استاتیک ، مبانی مهندسی برق ، دینامیک عمومی.

منبع : موسسه ی حرف آخر بهترین و بی نظیر ترین مرجع مشاوره دانش اموزان و داوطلبان عزیز و تهیه ی محصولات و پکیج های کنکوری لازم برای تمامی رشته ها اللخصوص خلبانی در رشته ریاضی-فیزیک می باشد.

برای اطلاعات بیشتر با شماره ی 09128929049  و 09128929049 تماس بگیرید تا علاوه بر برنامه ریزی و مشاوره تخصصی در رابطه با رشته خلبانی تمامی مشکلات و سختی ها و لذت های این رشته را با معایب و مزایای آن توسط مشاورین رتبه برتری موسسه حرف آخر در اختیار شما قرار بگیرد.

انتخاب رشته خلبانی توسط مشاوران موسسه حرف آخر

داوطلبان کنکور سراسری برای انتخاب رشته خود نیاز دارند تا اطلاعات کامل و دقیقی درباره رشته های مختلف اللخصوص خلبانی که در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری درج شده است داشته باشند و یکی از این رشته ها ، رشته هوانوردی – خلبانی می باشد . داوطلبان  و دانش آموزان باید پیش از هر انتخابی با ارزیابی ویژگی های این رشته و مطابقت با توانمندی ها و علایق و ارزش های خود تصمیم بگیرند که آیا توانمندی آن را دارند در رشته هوانوردی – خلبانی موفق باشند و خوش بدرخشند؟ آیا این رشته همان رشته مورد علاقه آن ها می باشد؟ این ارزیابی ها و اطلاعات کامل شامل آشنایی با کلیت رشته هوانوردی – خلبانی ، توانمندی های لازم برای قبولی و تحصیل در  رشته هوانوردی – خلبانی و همچنین بازار کار رشته هوانوردی – خلبانی پس از فارغ التحصیلی می باشد که می تواند راهنمای خوب و ارزش مندی برای انتخاب رشته کنکور سراسری 99 و انتخاب رشته دانشگاه آزاد باشد . به همین دلیل در ادامه این مقاله به معرفی رشته هوانوردی – خلبانی و بازار کار آن خواهیم پرداخت. و به کمک مشاورین موسسه حرف آخر مطمئنن تمامی آنچه برای قبولی در این رشته نیاز باشد را در اختیار دانش آموز و دواوطلبانی که به خلبانی علاقه مند اند می گزارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.