بصورت 24 ساعته در تماس و واتساپ پاسخگوی شما هستیم.

خلبانی از رشته تجربی

یکی از پرهیجان تر رشته ها، رشته خلبانی است که تعدا زیادی از داوطلبان به آن علاقه مند هستند و میخواهند در مورد این رشته اطلاعات لازم را به دست آورند. این رشته خیلی مقدس و پر هیجان است و هرداوطلبی باید با همه ی کلیات و اطلاعات این رشته آشنایی یابد.یک خلبان به عنوان فرمانده هواپیمایی که میلیون ها دلار ارزش دارد، حرف اول را در هواپیما می زند. به همین علت باید آمادگی کامل را برای به دست آوردن این مسؤولیت داشته باشد که این آمادگی در سه مرحله مورد سنجش قرار می گیرد. در مرحله اول داوطلب شرکت در آزمون سراسری آمادگی علمی خود را نشان می کند و نیز لازم است که رشته هوانوردی (خلبانی ) را جزو یکی از ۹ انتخاب اول فرم انتخاب رشته خود درج کرده باشد. در مرحله بعد باید از لحاظ جسمی در معاینات قبول شود که در این مرحله یک داوطلب علاوه بر خصوصیات ظاهری که عبارتند از : حداکثر سن ۲۰ سال تمام (حتی اگر خدمت سربازی را انجام داده باشد نباید بیشتر از ۲۰ سال داشته باشد)، حداقل قد ۱۶۵ سانتی متر، داشتن وزنی متعارف باید سلامت جسمانی کاملی داشته باشد.مشاوره حرف آخر به طور تخصصی هر آنچه برای فهمیدن از رشته خلبانی نیاز دارد را در اختیارداوطلبان قرار خواهد داد..

معاینات پزشکی رشته خلبانی از نگاه حرف آخر

تست پزشکی در بخش هواپیماهای غیر نظامی (Civil) شامل 2 گواهینامه کلاس 1 و کلاس 2 می‌باشد.
گواهینامه کلاس 2 برای:
1- دانشجویان PPL و خلبانان دارای گواهینامه PPL
2- مهندس پرواز و ناوبر
گواهینامه کلاس 1 برای دانشجویان CPL و IR و خلبانان دارای گواهینامه CPL و IR.
درگواهینامه تست پزشکی کلاس 2 شرایط کمی ساده‌تر است.
ولی بصورت کلی آزمایشات کامل خون و ادرار، نوار قلب، نوار مغز، اکو کاردیو گرافی قلب، هولتر مانیتورینگ (در صورت لزوم) ، تست چشم (شامل دید دور و دید میانه و دید نزدیک، ‌ عمق دید ‍، تست رنگ، و تست چشم با دستگاه) ‍، نوار گوش یا ادیومتری (شنیدن فرکانسهای 125 و 250 و 500 و 1000و 2000 و 3000 و 4000 و 8000 هرتز برای هردوگوش در مدت زمان خاص) ، عکس ازریه‌ها وسینوسها و نوار ریه، عکس از فک و دندانها و معاینه دندان، تست HIV و معاینه کامل بدن و انجام فشارخون.
تست هوش همان تست هوشی است که برای یک فرد بالغ و دارای مدرک دیپلم در آزمونهای ورودی ارگانها برگزار میشود و منابع آنکتابهای تست هوش موجود در کتاب فروشی هاست.
تست روانپزشکی نیز خیلی ساده است تا سلامت روانی شما را تایید کنند.
حداقل قد لازم برای خلبانی نیز 165 سانتی متر می‌باشد.
بعد از گذراندن همه ی معاینات پزشکی در صورت قبولی کارت AMC به شما داده می‌شود که نشانگر سلامت کامل شماست و شما مجاز به شرکت در کلاس‌های خلبانی می باشید. موسسه حرف آخر توسط مشاورین ارشد و رتبه برتری خود به طور تخصصی همه ی موارد و اطلاعات لازم را در دست داوطلبان و علاقه مندان قرار می دهد.

شاخه‌ های رشته خلبانی‌:

تنها شاخه‌ ای خلبانی‌ که‌ از طریق‌ آزمون‌ سراسری‌ دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌ عالی‌ دانشجو می‌پذیرد، شاخه‌ خلبانی‌ نظامی‌ است‌ که‌ دانشجویان‌ آن‌ در دانشگاه‌ علوم و فنون هوایی شهید ستاری‌ آموزش‌ خواهند دید. هدف‌ از پذیرش‌ دانشجوی‌ هوانوردی‌ (خلبانی‌) در دانشگاه‌ هوایی‌ شهید ستاری‌، تربیت‌ خلبان‌های‌ مورد نیاز نیروی‌ هوایی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ است. نیروی‌ هوایی‌ مشخص می‌کند که‌ دانشجویان‌ خلبانی‌ در کدام‌ رشته‌ تخصصی‌ (خلبان‌ جنگی‌ ، آموزشی‌ یا مسافربری‌) آموزش‌ ببینند. چیزی که مهم است‌ این‌ است‌ که‌ رشته‌ هوانوردی‌ (خلبانی‌) دانشگاه‌ علوم و فنون هوایی‌ شهید ستاری‌ وابسته‌ به‌ نیروی‌ هوایی‌ ارتش‌ جمهوری‌ اسلامی‌ است‌ و دانشجویان‌ این‌ دانشگاه‌ از اول ورود به‌ دانشگاه‌ یک‌ دانشجوی‌ نظامی‌ هستند و در نهایت‌ به‌ عنوان‌ یک‌ افسر مهندس‌ یا کارشناس‌ فارغ‌التحصیل‌ می‌شوند ، از دانش جویان رشته خلبانی نیروی هوای شهید ستاری در دپارتمان حرف آخر وجود دارند که به صورت تخصصی اطلاعات لازم را در اختیار علاقه مندان رشته خلبانی توسط حرف آخر ارائه می دهند.

مدارک مورد نیاز برای رشته خلبانی از نگاه موسسه حرف آخر:

برای خلبان شدن نیاز به سه مدرک دارید:
1- مدرک PPL: این مدرک برای هواپیماهای سبک مانند Cessna است.هزینه‌ی این مدرک تقریبا 6. 5 میلیون تومان است. کلمه PPL مخفف Private Pilot’s Licence به معنای مدرک خلبانی شخصی میباشد.
2-مدرک CPL: این مدرک برای هواپیماهای سنگین و باربری مانند هواپیماهای Boeing 747 , ATR , AirBus A310 و … است. هزینه‌ی این مدرک تقریبا 24. 5 میلیون تومان است. کلمه‌ی CPL مخفف Commerical Pilot’s Licence به معنای مدرک خلبانی تجاری است.
3-مدرک IR: این مدرک برای کار در شرکت‌های هواپیمایی ضروری میباشد. این کلمه مخفف Instrument Rating به معنای نحوه‌ی عملکرد ابزار است.

درس‌های‌ رشته مهندسی هوانوردی خلبانی :

دروس‌ پایه‌:ریاضی‌ ، فیزیک‌ پایه‌، آمار و احتمالات‌، معادلات‌ دیفرانسیل‌.
دروس‌ اصلی‌:کامپیوتر و برنامه‌نویسی‌، ارتعاشات‌ عمومی‌، استاتیک‌، مبانی‌ مهندسی‌ برق‌، دینامیک‌ عمومی‌، اصول‌ ایمنی‌ پرواز، الکترونیک‌ عمومی‌، آئرودینامیک‌ عمومی‌، اصول‌ هوانوردی‌، موتورهای‌ هواپیما، سیستم‌های‌ الکتریکی‌ و الکترونیکی‌ هواپیما، ناوبری‌ هوائی‌ ، هواشناسی‌، فیزیولوژی‌ هوائی‌، قوانین‌ و مقررات‌ هوانوردی‌.

دروس‌ تخصصی‌ رشته مهندسی هوانوردی خلبانی:

مقاومت‌ مصالح‌، مبانی‌ مدیریت‌ و تحقیق‌ در عملیات‌، ایرودینامیک‌ سیالات‌ تراکم‌پذیر، انتقال‌ حرارت‌ عمومی‌، مکانیک‌ پرواز کاربردی‌، زبان‌ تخصصی‌، پرواز اولیه‌، پرواز پایه‌ ، پرواز پیشرفته‌ نظامی‌ ، پرواز تخصصی‌ نظامی‌.

موقعیت‌ شغلی‌ رشته مهندسی هوانوردی خلبانی در ایران از نگاه حرف آخر؛

از منظرحرف آخر و مشاوران تخصصی و ارشد آن شاخه خلبانی‌ تنها در دانشگاه‌ علوم‌ و فنون‌ هوایی‌ شهید ستاری‌ تدریس می‌شود و همه ی دانشجویان‌ این‌ دانشگاه‌ از اول ورود بورسیه‌ شده و با درجه‌ ستوان‌ دومی‌ فارغ‌التحصیل‌ خواهند شد و در طول‌ خدمت‌ در نیروی‌ هوایی،‌ مسکنی‌ خوب و مطابق‌ ضوابط‌ نیروی‌ هوایی‌ دریافت‌ خواهند کرد.شاخه‌ مراقبت‌ پرواز نیز در دانشگاه‌ علوم‌ و فنون‌ هوایی‌ شهید ستاری‌ و دانشکده‌ صنعت‌ هواپیمایی‌ کشوری‌ تدزیس می‌شود. گفتنی‌ است‌ عده ای از دانشجویان‌ دانشکده‌ صنعت‌ هواپیمایی‌ کشوری‌ از ترم‌ دوم‌ تحصیلی‌ ، در صورت‌ داشتن شرایط‌ با توجه‌ به‌ نیاز شرکت‌های‌ هواپیمایی‌ بورسیه‌ خواهند شد و در صورت‌ سپردن‌ تعهد خدمت‌ از انجام‌ خدمت‌ وظیفه‌ معاف‌ خواهند شد..

منبع : موسسه حرف آخر برترین و بهترین مرجع برای برنامه ریزی و همچنین مشاوره حرف آخر برای دانش آموزان و داوطلبان کنکوری به صورت رایگان و تهیه محصولات و پکیج های مطابق با به روز ترین ابزار های دنیا می باشد.برای اطلاعات بیشتر و تماس با رتبه برتری ها و مشاورین ارشد با شماره  09128929049  و 09128929049 تماس بگیرید، و با لیست قیمت محصولات حرف آخر آشنا شوید.

سوالات متداول دانش آموزان نظام جدید

شخص اگر دندانش را پر کرده باشد یا عینک بزند میتواند خلبان شود؟

دندان پر کرده و یا عینک به هیچ وجه و در هیچ کجای دنیا مانع آموزش خلبانی نیست. هر چند دو بینی و یا کور رنگی میتواند مشکل ساز باشد. تست پزشکی قبل از سرمایه گذاری در این رشته اکیدا به علاقه مندان توصیه میشود. اما حداقل شرایط پزشکی برای یک خلبان، بسیار راحت تر از آنست که عامه مردم باور دارند.

بازار کار رشته ی خلبانی بعد از فارغ التحصیلی چگونه است؟

دانشجو پس از گذراندن دوره استاد خلبانی، به عنوان استاد خلبان در مدارس خلبانی می تواند مشغول به کار شود و به تجربیات و ساعت پروازی خود بیافزاید

ساعت پرواز دوره های خلبانی چقدر می باشد ؟

PPLخلبانی شخصی 40 ساعت است.
CPL خلبانی تجاری 100 ساعت است.
IRخلبانی با دستگاه 40 ساعت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.